La agencia AFIC >> Qué es la AFIC

AFIC Llíria

L'Ajuntament de Llíria disposa de l'oficina AFIC (agència per al foment de la Innovació comercial), mitjançant un conveni amb la Conselleria de Comerç, Indústria i Innovació amb la finalitat d'assessorar, informar i dinamitzar el comerç de la localitat.


Si tens un comerç a Llíria i estàs interessat en rebre la informació que es facilita des de l'AFIC de Llíria, i a més a més, que les teus dades apareguen a les guies comercials que publica l'Ajuntament, ompli la fitxa d'inscripció i fes-la arribar a l'AFIC

Fitxa d'inscripció

Servicis de l'AFIC
Informar als comerciants de Llíria sobre normativa d'horaris comercials, rebaixes,... subvencions específiques del sector comercial tant de l'àmbit local com autonòmic.
Tramitació de subvencions municipals per al foment del comerç de Llíria (campanyes comercials d'imatge i promoció, urbanisme comercial,...)
Apropar l'actuació administrativa comercial als seus usuaris, coordinant les relacions entre els comerciants i les Administracions Autonòmica i Local.
Aconseguir una ordenació comercial eficient i competitiva dins del territori municipal.
Potenciar els centres comercials tradicionals, afavorint la seua consolidació com funció de centralitat urbana.
Facilitar l'accés a la informació especialitzada als operadors del sector de la distribució comercial.
Participar en els estudis sobre la situació del comerç local, que han d'identificar els factors socials, econòmics i urbanístics que condicionen la seua dinàmica.
Executar actuacions de caràcter promocional que dinamitzen el comerç de la ciutat.
Participació al Consell Local de Comerç de Llíria.


 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2023 - Ajuntament de Lliria - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo