Actualitat Notícies

Ja et pots adherir al projecte Green Commerce Llíria

L’Ajuntament de Llíria, des de la regidoria de comerç i l’agència AFIC, es va adherir al projecte europeu Green Commerce, amb la fi d’aplicar esta metodologia als nostres comerços. El qual va dirigit a una gestió eficaç i responsable al xicotet comerç.

El projecte GREEN COMMERCE, té com a principal objectiu la minimització del impacte ambiental del xicotet comerç. Es tracta d’implicar al comerç de Llíria en promoure la responsabilitat mediambiental en el sector comercial i reduir el consum energètic i la producció de residus mitjançant tècniques senzilles.

La metodologia és molt senzilla, ja que l’Ajuntament de Llíria col·labora posant a disposició del comerç la part tècnica, on s’ha de realitzat una autoavaluació mediambiental de la situació actual del comerç, amb l’ajuda del tècnic, per a saber el punt de partida i analitzar les millores a realitzar pels comerços.

Els comerços que finalitzen el procés, rebran el distintiu GREEN COMMERCE, que posa en valor el compromís de les pimes comercials amb el medi ambient.

Si vols accedir a realitzar l’autoavaluació mediambiental i comprovar si potser accessible per al teu comerç, a més de tindre més informació, has punxar al següent enllaç: http://www.lifeplusgreencommerce.eu/index.php?Id=58

Si vols també uns consells i un poc més d'informació sobre recomanacions ja fetes per les experiències a altres comerços pots consultar la següent guia

Més informació a l'AFIC de l'Ajuntament de Llíria o al correu electrònic adl@lliria.es

© 2015 - Ajuntament de Lliria - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball