Actuaciones AFIC

En curso

En curso

La imatge exterior del nostre comerç és la primera impressió per als consumidors, sinó resulta atractiva, moderna i innovadora no entraran a visitar el nostre establiment.

Esta imatge ha d'estar en coherència amb la resta de valors del nostre establiment, oferta comercial i valors a trasnmetre

En curso

Vos portem les receptes del 5é curs de cuina 2010 realitzat al Mercat Municipal amb producte fresc i de cualitat.

Trobareu la receptes puntxant sobre la seua fotografía.

En curso

Els dies 19 i 21 es va realitzar el 5é Taller de cuina al nadal al Mercat Municipal.

A continuació podeu trobar les receptes d'aquest taller de cuina, elaborades principalment amb producte fresc i de cualitat que podeu trobar al Mercat Municipal de Llíria.

En curso

Per si voleu tornar a veure els aparadors nadalencs de Llíria o no els vau poder veure, açi teniu les fotgrafies del aparadors del comerços participants en aquesta edició del Concurs d'Aparadors Comercials de Llíria.

En curso

       La fira agroalimentària i comercial "A MOS REDÓ PRODUCTES DE LLÍRIA" cumpleix deu anys, i aprofitant   aquesta edició volem fer un recordatori de les anteriors edicions.

En curso

FOTOGRAFÍES DELS POSTRES DEL IV CONCURS D'ARRÒS AMB BLEDES DE LLÍRIA

En aquesta edició del concurs, que està convertint-se en un esdeveniment culinari important a la Comunitat, s'han elaborat els postres amb carabassa llíriana, producte pertanyent al grup d'ALIMENTS TRADICIONALS DE LLÍRIA.

A continuació podeu trobar les fotografíes d'aquestos postres

 

En curso

Guia comercial de Llíria amb més de 350 referències de comerços i serveis a Llíria
En curso

L’Ajuntament de Llíria i la Federació de comerç de Llíria tenen signat un acord de col·laboració per a la realització d’activitats

En curso

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2023 - Ajuntament de Lliria - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo