Actualidad Noticias

Campament Urbà per a xiquets del comerç Federat de Llíria

La Federació del Comerç de Llíria organitza un campament urbà per a xiquets
Les activitats mostraran el treball dels establiments de la localitat
La Federació del Comerç de Llíria i l’Associació Anima’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, han organitzat un campament urbà per a xiquets per a les vacacions de Pasqua. Els jóvens d’entre 6 i 12 anys podran disfrutar de diferents tallers i activitats d’oci que es desenvoluparan en el propi nucli urbà.
Esta iniciativa proposa també una ruta del comerç de Llíria en la que els participants podran conéixer de quina manera es treballa en cada establiment. Així, se’ls mostrarà, per exemple, com s’elaboren els productes d’un forn, l’embotit o els gelats. 

Les activitats es realitzaran els dies 10, 11 i 12 d’abril de 10.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores. Les persones interessades a apuntar-se han de fer-ho en el Forn Cosa Bona, en el carrer de la Puríssima.

El regidor de Comerç, Manuel Enguídanos, ha valorat "molt positivament esta iniciativa que suposa una fórmula diferent de recolzar al xicotet comerç, ensenyant la seua activitat i mostrant entre els més jóvens com es fan els productes artesans tradicionals".

 

 

© 2015 - Ajuntament de Lliria - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo