Actualidad Noticias

Presentació del programa Green Commerce i #ComercioEmprende

El dimarts 19 de maig a les 12:00 hores presentació al Saló de Plens de l’Ajuntament de Llíria del Projectes Green Commerce i #ComercioEmprende, als quals s’ha afegit l’Ajuntament de Llíria. L’accés a la presentació és lliure per a tots els comerciants o emprenedors de Llíria. La presentació és realitzarà per la Directora General de Comerç i Tècnics de la Conselleria.

Vos passem una xicoteta explicació dels dos projectes, per si vos poden resultar d’interés:

El projecte Green Commerce, està liderat per la Direcció General de Comerç i Consum, emmarcat en la convocatòria del programa LIFE+ de la Comissió Europea, i té com a principal objectiu la minimització d’impacte ambiental del xicotet comerç.

Dins del projecte LIFE+Green Commerce s’ha desenvolupat una ferramenta d’autoavaluació online publicada en www.lifeplusgreencommerce.eu a través de la qual qualsevol comerciant interessat pot analitzar la seua situació actual i les possibles àrees de millora en el que respecta a la relació del treball diari del seu comerç amb el medi ambient.

Els comerços que superen el procés d’avaluació, rebran el distintiu de “Green Commerce” que posa en valor el compromís de les PIMES comercials amb el medi ambient. A més, els permetrà accedir a distintes línies de subvencions.

 

La iniciativa #comercioemprende, impulsada per la Generalitat, posa a disposició de les persones interessades a obrir un nou establiment o actualitzar un comerç existent informació específica per a cada tipus d’activitat, amb la tutela dels tècnics municipals de comerç, així com un simulador virtual per a la creació i millora d’establiments comercials.

D’esta manera es posa en contacte la informació local amb els principals indicadors estadístics lligats al consum de béns i servicis, i es dóna suport a les persones emprenedores o a comerciants en actiu en les diferents fases de posada en marxa del seu projecte i s'oferix la possibilitat de generar un informe d’implantació i un complet pla de viabilitat que determine a priori tant la ubicació més adequada com les possibilitats d’èxit de la iniciativa de creació o millora de l’establiment.

 

© 2015 - Ajuntament de Lliria - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo